No 29.marta līdz 1.aprīlim, Izstāžu kompleksā "Rāmava" 20. reizi notika starptautiskā lauksaimniecības, lopkopības,  mežkopības un lauku celtniecības izstāde “PAVASARIS 2012”.


Ilggadējie klienti un Rāmavas izstāžu apmeklētāji mūsu uzņēmumu atpazīst kā vienīgo Minskas traktoru rūpnīcas pārstāvi, kas Latvijas tirgū piedāvā jaunus ,,Belarus" markas traktorus un to oriģinālās rezerves daļas. Tāpēc likumsakarīgi, ka pavasara izstādē Rāmavā apmeklētājiem savā ekspozīcijā piedāvājām aplūkot Minskas traktoru rūpnīcas produkciju, kas pašlaik ir vispieprasītākā, jo ir daudzfunkcionāla.


Ekspozīcijā apmeklētāji varēja aplūkot traktorus Belarus-2022.4 ar DEUTZ motoru- 214 ZS, Belarus 3022 DC.1 ar DEUTZ motoru – 303 ZS, kas ir Jaunums Latvijas tirgū, jo pirmo reizi ievesti Latvijā, kā arī Belarus 952.4 ar jaudu 95 ZS, komunālo mašīnu Belarus 320 MK - 36 ZS, minitraktoru Belarus 132 H, motobloku Belarus 09 H; agregātus - frontālo iekrāvēju, komunālo slotu; lāpstu, piekabi - 3 t. Jaunums -  Dorelektromaš eskavators un firmas Rabaut (Francija) un Gaspardo (Itālija) agregāti, Pallazani tehnika.


Ikviens izstādes apmeklētājs SIA „M.T.Z-SERVISS” stendā varēja iepazīties ar TRAKTORS24.LV darbību, kas ir novitāte, jo ir pirmais traktoru rezerves daļu internetveikals Latvijā.